TJELESNA ZAŠTITA

ApusPoslove tjelesne zaštite obavljaju licencirani ( sukladno odredbama Zakona o privatnoj zaštiti ), moderno opremljeni, a po potrebi i naoružani zaštitari, odjeveni u službene odore ili odjela, koji su osim zaštite Vas i Vaše imovine spremni obavljati i ostale poslove, kao što su prijem stranaka, rad na telefonskoj centrali i sl.

Osim toga u bilo kojem trenutku spremni smo promptno reagirati na svaki Vaš zahtjev, pa i kad se radi o zamjenama za ljude iz Vaše čuvarske službe, koji su na bolovanju ili godišnjem odmoru.

Broj naših djelatnika i njihova višegodišnja angažiranost na navedenim poslovima garancija su uspješnog i kvalitetnog preuzimanja odgovornih poslova.

Nadamo se da je gore navedeno dovoljan razlog da se i Vi oslonite na našu profesionalnu potporu i uspostavite poslovnu suradnju s nama na obostrano zadovoljstvo.

Klasičnu zaštitu određenog objekta čuvarskom službom nadopunjavamo sa nadzornim obilascima interventnih ekipa, nadzorom iz operativnog dežurstva i sustavima tehničke zaštite.

  • Zaštitari
    • Zaštitari čuvari
    • Zaštitari s oružjem
  • Čuvari
  • Interventni timovi

Ovlasti osoba kojima je izdano dopuštenje za obavljanje poslova tjelesne zaštite su:
1. provjera identiteta osoba
2. davanje upozorenja i zapovjedi
3. privremeno ograničenje slobode kretanja
4. pregled osoba, predmeta i prometnih sredstava
5. osiguranje mjesta događaja
6. uporaba zaštitarskog psa
7. uporaba tjelesne snage
8. uporaba vatrenog oružja
Čuvari ne mogu koristiti ovlasti iz točke 6., 7. i 8.